top of page
RED_PORTRAIT_COLOR.jpg

Cançons d'amor i dimonis

Aquest és el títol del seu primer disc com a compositora (lletres i música). Són cançons que formen part d’un procés terapèutic per superar una crisi personal arran d'una relació sentimental d'abús psicològic. A través de la música, la cantant tanca una etapa fosca de la seva vida fent fora els dimonis del seu cap i acaba redescobrint l’amor. 

Les lletres poden ser tan metafòriques com crues i explícites. Un disc bilingüe: meitat en català i meitat en anglès, ja que la cantant admet que aquesta segona llengua li va servir per desinhibir-se i dir algunes coses que potser en la seva llengua no s'hi hagués atrevit. Aquest disc espera sanar sentiments corrosius, arribant a la conclusió que, assumint el risc a equivocar-se, sempre val més la pena actuar des de l’amor.

​Des del seu bagatge eclèctic, uneix els colors i les textures del jazz amb la senzillesa de les melodies del pop i els acompanyaments de piano sorgits dels seus propis dits, impregnats, a vegades, d'arranjaments que poden recordar a la música de cambra. 

Aquest disc està produït per en Vic Moliner (que també hi toca el baix elèctric i el contrabaix) i en Panxii Badii. A la bateria hi trobem l’Andreu Moreno, als instruments de vent en Dani López, al violoncel la Clara Manjón i a les guitarres l’Armando Erenas. Al disc també hi ha col·laboracions com la del contrabaixista Manel Fortià i les coristes Carolina Alabau i Elisenda Julià.

bottom of page