Cançons d'amor

i dimonis

 El títol del seu primer disc com a líder "Cançons d'amor i dimonis" (Autoeditat, 2018) es deu a que moltes d'aquestes cançons formen part d'un procés terapèutic a través de la música per sortir d'una crisi de personalitat arran d'una relació sentimental destructiva i d'abús psicològic. La cantant tanca una etapa de la vida explicant amb cançons aquesta superació i totes les emocions per les quals va passar. Ho fa tant de manera metafòrica com crua i explícita; tant en català com en anglès, llengua que li serveix per desinhibirse i dir algunes coses que potser en la seva llengua no s'hi atreviria. Aquest disc espera sanar sentiments corrosius arribant a la conclusió que sempre val la pena enamorar-se. Encara que ens equivoquem a vegades, d'altres descobrirem amor allà on no pensàvem que n'hi hagués.

Costa de definir l'estil de la música de la Magalí, ja que són cançons que brollen de moments molt concrets. Des del seu bagatge eclèctic, aquest disc capgira els colors i les textures del jazz, s'impregna a vegades d'arranjaments que poden recordar a la música de cambra, però sempre manté la senzillesa del pop en les melodies i els acompanyaments de piano sorgits dels seus propis dits.

Dalt dels escenaris la podrem sentir cantant i tocant el piano amb els músics que l'acompanyen: Sebastià Gris a la guitarra, amb el qual a vegades interpreta aquests mateixos temes a duo, però també amb Vic Moliner al baix, Andreu Moreno a la bateria i Dani López als instruments de vent.

Duos

Magalí Sare i Manel Fortià Duo

Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari creant una sonoritat crua i despullada que juntament amb altres elements com el cajón o percussions menors creen una atmosfera càlida per a cada cançó. 

L’espectacle esdevé un joc constant: l’experimentació i la improvisació lliure sempre hi són presents, cosa que capgira els ritmes i les melodies de les músiques folklòriques catalanes, de la Península Ibèrica i de sud Amèrica; també amb composicions pròpies. El repte consisteix a barrejar melodies d'una cultura amb ritmes d'una altra, descobrir tota mena de sonoritats i timbres de la veu i el contrabaix. La interacció mitjançant la improvisació forma part de l’ADN d’aquest conjunt, entra i surt constantment durant la seva singular interpretació que destaca per la seva originalitat i qualitat artística. 

Aquest duet ha mostrat la seva música a nombrosos festivals i sales d’arreu de Catalunya com el Femjazz de Banyoles, Girona jazz festival, Vinyasons, entre d’altres. Aquest any també els trobarem al Südtirol jazz festival de Bolzano (Itàlia).

Magalí Sare i Sebastià Gris Duo

La cantant del Vallès Occidental i el guitarrista mallorquí van estudiar junts a Barcelona el Grau Superior de Música i això va fer que es coneguessin artísticament a fons i compartissin molts gustos musicals. Arran d’una base tant forta com l’amistat, des del 2016 han anat actuant i confeccionant tot un repertori d’estàndards de jazz, música moderna, cançons de la nostra terra, músiques del món i fins i tot temes propis. Cada cançó té el seu arranjament però el joc i la improvisació sempre té cabuda als concerts, la qual cosa fa que cada un sigui sempre fresc i singular.

El GENER del 2020 trauran el seu primer disc junts. Els acompanya en aquest camí el productor David Soler. Es realitzarà una PRE-ESTRENA el 20 de setembre al Jamboree

Han actuat en diferents clubs de jazz de Barcelona i Mallorca i han l'any 2018 guanyen el premi estatal Juventudes Musicales de Espanya en l'especialitat de jazz.

Quartet Mèlt

Magalí és la soprano del Quartet Mèlt, un quartet de veus a capella del qual se'n destaca haver guanyat la 3a edició del concurs musical Oh Happy Day de TV3, haver portat el seu primer disc "Maletes" arreu de Catalunya i Europa amb més de 3000 còpies venudes, haver confeccionat un espectacle de nadales arranjades per Joan Albert Amargós estrenat a L’Auditori de Barcelona amb el seu pertanyent disc de Nadal Xarrampim! i haver sigut admesos al curs d’estiu de The King’s singers al Regne Unit l’any 2017.

Més informació a www.quartetmelt.cat

Clara Peya, ESTÓMAC 

L'any 2018, la Magalí es converteix en la veu de les cançons de Clara Peya enregistrant el vuitè disc de la pianista i compositora "Estómac". Aquest projecte actualment gira arreu de Catalunya i es va extenent poc a poc per la Península i alguns països de l'estranger. 

Més informació a www.clarapeya.com

Insomni - Magalí Sare
00:00 / 00:00
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon