top of page
Quartet Mèlt.jpg

Quartet melt

Magalí Sare n’és la soprano des de la seva fundació, l'any 2012. És un quartet de veus a capella que es va donar a conèixer al gran públic arran d'haver guanyat la 3a edició del concurs “Oh Happy Day” de TV3 l'any 2015.

Han enregistrat dos discos. El primer, Maletes (RGB Suports, 2016), que va girar per Catalunya i Europa venent més de 3.000 còpies. L’any següent van publicar l’àlbum CD-DVD Xarrampim! (RGB Suports, 2017) que és un recull de nadales catalanes i anglosaxones, tant a capella com amb acompanyament de combo de jazz i amb arranjaments de Joan Albert Amargós. Aquest espectacle el van estrenar el mateix any a la Sala Gran de l’Auditori de Barcelona amb més de dos mil persones de públic. El mateix any, també van actuar al Regne Unit dins l’escola d’estiu dels The King’s Singers.

L’últim projecte que van estar rodant abans que la Magalí abandonés la formació el gener del 2021, és un espectacle teatral anomenat IMPARABLES, que repassa els últims cent anys de la història de Catalunya a través de les seves cançons. Aquest projecte els ha portat a escenaris de tot Catalunya fent temporada al Molino de Barcelona i al Teatre Poliorama.

Més informació a www.quartetmelt.com

bottom of page