top of page
4. ESPONJA.jpg

ESPONJA

És el segon disc com a cantautora de la Magalí Sare després d'un llunyà Cançons d'amor i dimonis (2018). 

La temàtica de les cançons d'aquest nou treball gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat, posant l’èmfasi en les etapes de la vida que mes van definint el nostre caràcter: la infantesa i l’adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. És un disc ple de confessions i ple de sentit de l'humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d'una cançó del seu germà.

Gravat pràcticament durant tot l’any 2021, aquest disc ha estat enregistrat en diferents llocs: principalment a Olivera Estudi, a Banyoles, on ha treballat colze a colze amb el productor Pau Brugada i va gravar diferents guitarres amb en Sebastià Gris. També a Estudis Ground de Cornellà del Terri, on varen fer sessions de gravació amb el baixista Vic Moliner i el bateria Dídak Fernàndez i finalment a BSO i a El Patio Estudio a Barcelona, on van gravar les col·laboracions del disc.

 

Així doncs, en aquest disc hi ha dues col·laboracions molt especials: la primera és amb en Salvador Sobral, amb el tema Sempre vens assim, l’únic tema del disc produït a mitges per en Sebastià Gris i ella mateixa, del qual se’n pot veure un videoclip, i la segona col·laboració són el grup Las Migas, que donen un color aflamencat a la cançó titulada ETC..

bottom of page