top of page
7.jpg

Magalí Sare & Sebastià Gris

La Magalí i en Sebastià, guitarrista mallorquí, van estudiar junts al Conservatori del Liceu de Barcelona. Toquen plegats des del 2016 i han passat per molts estadis diferents a nivell de gèneres musicals. El principal llenguatge que els va unir va ser el jazz, tot i que de seguida van incloure el Pop en el seu repertori. Han confeccionat diversos espectacles de músiques del món i han composat temes propis. 

Actualment estan rodant un projecte molt especial: “A BOY & A GIRL” (Microscopi, 2020), el seu primer disc a duet produït per David Soler. El repertori d’aquest disc està composat per música de cambra de grans compositors europeus com F. Schubert, R. Strauss, F. Poulenc o bé Eduard Toldrà, i també algunes cançons tradicionals mallorquines. Aquestes músiques s’allunyen molt del seu gènere original no només per la reinterpretació i els arranjaments dels dos components del duet, si no també pels mons d’efectes electrònics que en David Soler ha incorporat a aquestes cançons. 

Prèviament a això, van publicar un EP de dues cançons pròpies anomenat Venim a aquest món.

L’any 2018 guanyen el primer de jazz de Juventudes Musicales de España i el 2019 guanyen el primer premi del concurs internacional de música en llegües minoritàries SUNS Europe celebrat a Udine, Itàlia.

RED_PORTRAIT_COLOR.jpg

CANÇONS D'AMOR I DIMONIS

Cançons d'amor i dimonis (Autoeditat, 2018) és el títol del seu primer disc com a líder.Són cançons que formen part d’un procés terapèutic per superar una crisi de personalitat arran d'una relació sentimental destructiva i d'abús psicològic. La cantant tanca una etapa fosca de la seva vida fent fora els dimonis del seu cap: les males influències, els pensaments destructius, les enveges, els rancors... i acaba redescobrint l’amor en llocs on abans no apreciava que hi era.

Les lletres són tan metafòriques com crues i explícites. Un disc bilingüe, meitat en català i meitat en anglès. La cantant admet que aquesta segona llengua li va servir per desinhibir-se i dir algunes coses que potser en la seva llengua no s'hi atreviria. Aquest disc espera sanar sentiments corrosius arribant a la conclusió que, amb tots els riscos d’equivocar-se, sempre val la pena enamorar-se.

​Des del seu bagatge eclèctic, aquest disc capgira els colors i les textures del jazz, s'impregna a vegades d'arranjaments que poden recordar a la música de cambra, però sempre manté la senzillesa del pop en les melodies i els acompanyaments de piano sorgits dels seus propis dits. 

Música, lletres i arranjaments originals produïts per en Vic Moliner (que també hi toca el baix elèctric i el contrabaix) i en Panxii Badii. A la bateria hi trobem l’Andreu Moreno, als instruments de vent en Dani López, al violoncel la Clara Manjón i a les guitarres l’Armando Erenas. Al disc també hi ha col·laboracions com la d’en Manel Fortià, la Carolina Alabau i l’Elisenda Julià. 

96379-ALICIA_MMVV_2019_VIC_LATORNADA_TXU

Magalí Sare i Manel Fortià Duo

Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt l’escenari creant una sonoritat crua i despullada que juntament amb elements de percussió pinten diferents atmosferes per cada cançó. 

La Magalí i en Manel toquen junts des de l’any 2016 i han mostrat la seva música ens molts festivals de jazz arreu de Catalunya. Varen començar tocant estàndards de jazz però el seu estil s’ha capgirat vàries vegades. Actualment, el repertori de cançons abasta des de Catalunya fins a Sud Amèrica travessant la Península Ibèrica. El repte consisteix a barrejar melodies d'una cultura amb ritmes d'una altra. 

​L’espectacle esdevé un joc constant. L’experimentació i la improvisació lliure sempre hi són presents trencant amb la puresa de la música tradicional que destaca per la seva originalitat i qualitat artística. Cada concert és irrepetible ja que la curiositat per descobrir noves sonoritats de la veu i el contrabaix els porta a límits insospitats en cada moment. 

El 2020 és l’any en que publiquen el seu primer disc. 

Quartet Mèlt

La Magalí és la soprano del Quartet Mèlt des de la seva fundació l'any 2012. És un quartet de veus a capella que es va donar a conèixer al gran públic arran d'haver guanyat la 3a edició del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l'any 2015.

 

Han enregistrat dos discos. El primer, Maletes (RGB Suports, 2016), l’han portat arreu de Catalunya i Europa venent-ne més de 3000 còpies. L’any següent van enregistrar el seu segon disc CD-DVD Xarrampim! (RGB Suports, 2017) que és un recull de nadales tan a capella com amb acompanyament de combo de jazz arranjades per Joan Albert Amargós que varen estrenar el mateix any a la Sala Gran de l’Auditori amb més de dos mil persones de públic. També van actuar al Regne Unit dins l’escola d’estiu de The King’s Singers. 

L’últim projecte que han estat rodant és un “concert-obra de teatre” IMPARABLESque repassa els últims cent anys de la història de Catalunya a través de les seves cançons. Aquest espectacle els ha portat a escenaris de tot Catalunya fent temporada al Molino de Barcelona i al Teatre Poliorama.

Més informació a www.quartetmelt.cat

1310971_2.jpg

ESTÓMAC, Clara Peya 

L'any 2018, la Magalí es converteix en la veu de les cançons de Clara Peya enregistrant ESTÓMAC, el vuitè disc de la pianista i compositora. Aquest projecte actualment està en gira arreu de Catalunya i Europa.. 

Més informació a www.clarapeya.com

bottom of page