BIOGRAFIA

Cantant, flautista i percussionista nascuda a Barcelona l’any 1991 provinent d’una família de músics.

Tota la vida ha format part del món del cant coral. Gràcies a això, a partir dels nou anys va tenir la oportunitat de cantar en els cors escènics infantils del Gran Teatre del Liceu participant en les òperes La Bohème de Puccini i L’enfant et les sortilèges de Maurice Ravel, i als dotze anys va  estrenar-se cantant de solista en una òpera infantil al Teatre Lliure de Barcelona.

Ha participat com a cantaire i com a solista en cors com Cor de Cambra Anton Bruckner, el Cor Jove, Fònix 2.0, de Barcelona, i Ovos Omnes i Cor Da Capo de Tarragona.

Des de ben petita va estudiar piano i flauta travessera al Conservatori Municipal de Sabadell on va obtenir el grau professional de flauta i el premi d'honor a l'últim curs. Un parell d’anys més tard va obtenir el grau professional de cant líric al mateix conservatori, també amb el premi d'honor. Tots aquests estudis els completà amb 6 anys de percussió clàssica i bateria i varis anys de classes particulars de piano jazz.

A l'edat de 19 anys, comença el grau superior de flauta clàssica al Conservatori Superior del Liceu, amb el professor Christian Farroni, però després d'acabar el segon curs decideix deixar-ho. Tanmateix, en aquesta època, va ser durant un any flautista a la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i també s'atreveix per primer cop a posar veu, i també flauta, al grup de fusió català-brasiler Ho ha Baião vist dirigit per Pol Oñate, fent una petita gira per Catalunya.

Després d'estar molt de temps amb un peu dins el món de la música clàssica i l'altre dins el de la música moderna i popular, als 21 anys, la Magalí comença a composar i això li fa fer un salt definitiu cap al jazz. Descobreix que la composició és un món fascinant per ella i decideix posar-se a estudiar cant modern per a poder profunditzar en l’estil i trobar diferents maneres d’interpretar les seves pròpies cançons. Després d’un any preparant-se sola, és admesa al mateix Conservatori Superior del Liceu en l'especialitat de cant jazz. Un cop graduada (curs 2013-17) obté el premi extraordinari del Departament de jazz a millor trajectòria dins l’escola.

Des del 2012, any en què es va crear el Quartet Mèlt, la Magalí n'és la soprano. Amb el quartet ha realitzat gires per tot Catalunya i alguns països d'Europa com Suècia, Itàlia, Àustria, Anglaterra i Hongria, però sobretot se'ls coneix en el nostre país per haver estat guanyadors de la tercera edició del programa de TV3 Oh Happy Day l'any 2015.

El 13 d'abril del 2018 llença el seu primer disc com a líder "Cançons d'amor i dimonis" (Autoeditat), oferint un repertori de temes propis (música i lletra) produït per Vic Moliner i Panxii Badii, del qual, el 17 de novembre de 2018 en fa la presentació oficial dins el Voll-Dam Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Sempre ha estat, i així segueix sent, molt activa dins el circuit jazzístic català. Canta i toca alguns instuments regularment en dos duos de jazz: Magalí Sare i Sebastià Gris duo (veu/baix i guitarra) i Magalí Sare i Manel Fortià duo (veu/percussions/flauta i contrabaix), amb els quals ha actuat en diferents clubs i festivals de jazz de tot Catalunya. També ha sigut la veu de Bull i Pebre Bord Jazz Orquestra, una Big Band de joves músics mallorquins i catalans. A més, ha posat veu en diversos enregistraments, com per exemple a De poetes cançonetes de Toni Xuclà o al disc Who's Holland de Pere Bujosa.

Actualment, és la nova veu de les cançons de la pianista i compositora Clara Peya, amb qui ha enregistrat el disc Estómac. 

A més a més d'actuar, la Magalí imparteix classes de cant modern-jazz i combo al grau superior del Taller de músics.

Enguany, ha guanyat el primer premi estatal de jazz Juventudes Musicales de España amb el guitarrista Sebastià Gris. 

Insomni - Magalí Sare
00:00 / 00:00
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon